✓ Gratis parkeren

✓ Ongedwongen sfeer

✓ Voor kleine en grote groepen

Zoekt u nog een unieke feestlocatie in Zeeland? Bij Familierestaurant Eetplezier krijgen de kinderen volop de gelegenheid om zich te vermaken in ons aanverwante speelparadijs, terwijl de volwassenen in uw gezelschap gerust van hun eten en drinken genieten. Van oktober tot april is onze locatie af te huren voor uw feest met familie en vrienden. Wij verzorgen uw feest volledig, van de catering tot de barbezetting. Zo kunt u samen met uw gezelschap onbezorgd genieten!

Kom gezellig bij ons langs!
Of wilt u nog meer informatie?

De enige feestlocatie in Zeeland voor jong én oud

Familierestaurant Eetplezier is een unieke feestlocatie in Zeeland met een prachtige indoor speeltuin. Nergens anders in de provincie is het organiseren van een feest voor alle leeftijden zo eenvoudig! Onze locatie is zo gebouwd dat het restaurant uitkijkt op de speeltuin, maar wel hiervan afgeschermd is. Zo geniet u in alle rust van onze culinaire specialiteiten, terwijl u tegelijkertijd eenvoudig toezicht op de kinderen houdt. Ons restaurant is ingericht met veel ruimte tussen de tafels, zodat de kinderen gemakkelijk van het restaurant naar de speeltuin kunnen. Deze zorgvuldig ontworpen opstelling maakt onze locatie ideaal voor grote, kinderrijke gezelschappen, wat u dan ook te vieren heeft!

Af te huren voor al uw groepsfeesten

Ook voor huwelijksfeesten zijn wij bij uitstek de geschikte feestlocatie in Zeeland. Voor alle generaties is er volop vermaak bij Familierestaurant Eetplezier, een prachtdag voor de hele familie. Wij maken wij uw bruiloftsfeest onvergetelijk, zodat u kunt terugkijken op een fantastische trouwdag. Geïnteresseerd in het afhuren van onze locatie voor uw feest of trouwerij? Informeer via info@familierestauranteetplezier.nl naar de mogelijkheden!