✓ Gratis parkeren

✓ Ongedwongen sfeer

✓ Voor kleine en grote groepen

Combineer uw bezoek aan Familierestaurant Eetplezier in Aagtekerke, in de buurt van Middelburg, met een geweldige dag ontdekken in Zwierelantijn, de mooiste overdekte speeltuin van Zeeland! Zowel voor als na de maaltijd kunnen uw kinderen of kleinkinderen heerlijk klimmen en klauteren in een speelparadijs onder hetzelfde dak. Eerst beklimmen ze de uitkijktoren die uitzicht biedt op de gehele omgeving, om daarna via de glijbaan weer naar beneden te roetsjen. Ze kunnen duiken in een ballenbak met meer dan 12.000 ballen en jonge durfallen kunnen hun dapperheid laten zien in ons spookhuis.

Kom gezellig bij ons langs!
Of wilt u nog meer informatie?

Plezierig dineren bij de leukste indoorspeeltuin van Zeeland

Terwijl de kleintjes heerlijk aan het ravotten zijn, kunt u in alle rust genieten van een hapje en een drankje. Familierestaurant Eetplezier is het enige restaurant onder één dak met een overdekte speeltuin in Zeeland. Zo houdt u ontspannen een oogje in het zeil en geniet u ook van een fantastisch dagje uit. Onze locatie is geknipt voor kinderfeestjes, schoolreisjes of een gezellige dag met de kleinkinderen. Of u nu leraar, ouder, grootouder of voogd bent, bij onze indoorspeeltuin in Zeeland – niet ver van Middelburg – zijn jong én oud verzekerd van een geweldige dag vol heerlijk eten en speelplezier.

Zorgeloos genieten voor alle leeftijden in het overdekte speeltuin 

Terwijl de kleintjes apenkooien in de overdekte speeltuin Zwierelantijn, neemt u het ervan met onze culinaire specialiteiten. Zo wordt vermaak wel héél gemakkelijk. Wilt u een reservering maken? Vult u dan het formulier op onze website in. Uiteraard kunt u ook eenvoudig online reserveren voor andere gezelschappen waarmee u ons wilt bezoeken. Heeft u nog vragen, stuurt u dan een e-mail naar info@familierestauranteetplezier.nl. Wij zien u graag bij ons restaurant en indoorspeeltuin onder één dak in Zeeland!