✓ Gratis parkeren

✓ Ongedwongen sfeer

✓ Voor kleine en grote groepen

Speciaal voor onze kleinste gasten heeft ons kindvriendelijk restaurant een uitgebreid kinderbuffet, waar zij zelf wat lekkers mogen uitkiezen. Met keuze uit pizza, verse friet, pannenkoeken en verschillende snacks genieten ook uw kinderen van een echt feestmaal. Na het eten krijgen zij een kinderijsje toe en mogen zij vanaf 17.00 uur gratis de speeltuin in! Zo kunt u gezellig borrelen, terwijl de kinderen zich heerlijk uitleven in de speeltuin onder hetzelfde dak.

Kom gezellig bij ons langs!
Of wilt u nog meer informatie?

Een kindvriendelijk restaurant met voor ieder wat wils in Aagtekerke

Bij Familierestaurant Eetplezier in Aagtekerke specialiseren wij ons in het totaal ontzorgen van alle leeftijden. U wilt culinair genieten en in alle rust dineren met familie of vrienden, uw kinderen willen niets liever dan de hele avond lekker spelen. Ons kindvriendelijk restaurant zorgt ervoor dat jong en oud allebei een geweldige tijd hebben. De open opstelling laat de kleinere gasten zich gemakkelijk tussen de speeltuin en het restaurant bewegen, zonder dat u of andere dinergasten daarbij gestoord worden.

Op ieder moment van de dag een heerlijke tijd

Wellicht geeft u in plaats van een diner de voorkeur aan een bezoek overdag. Uiteraard bieden wij in ons kindvriendelijk restaurant ook een lunchkaart aan voor alle leeftijden. Zo hoeven u en de kinderen het niet laat te maken. Wanneer u wilt u reserveren, vul dan het formulier op onze website in. Heeft u verder nog vragen of speciale verzoeken, contacteert u ons dan per e-mail via info@familierestauranteetplezier.nl. Graag tot ziens in Familierestaurant Eetplezier!