✓ Gratis parkeren

✓ Ongedwongen sfeer

✓ Voor kleine en grote groepen

Familierestaurant Eetplezier in Aagtekerke is dé plek bij uitstek voor heerlijk lunchen met de kinderen. Met een uitgebreide kaart vol culinaire lekkernijen voor u, en een speciaal kinderbuffet voor de kleinen hebben wij voor ieder wat wils. Terwijl u op uw gemak geniet van onze met verse ingrediënten bereide gerechten, kunnen uw kinderen of kleinkinderen op hun eigen tempo eten met ruime keuze uit lekkere kindergerechten. En wat dacht u van lunchen met in de buurt een speeltuin waar de kinderen zorgeloos kunnen spelen? Wij bieden ook die mogelijkheid voor u.

Kom gezellig bij ons langs!
Of wilt u nog meer informatie?

Rustig kunnen lunchen met uw kinderen?

Terwijl u ontspannen aan het lunchen of aan het nagenieten bent, kunnen de kinderen met veel plezier hun energie kwijt in de indoorspeeltuin onder hetzelfde dak. Zij zijn voorlopig wel even zoet met klimmen en klauteren, terwijl u het ervan neemt in ons restaurant. Rennen en spelen is in onze locatie met speeltuin, terwijl u aan het lunchen bent, uiteraard geen probleem. De kleintjes hebben het onwijs naar hun zin en hoeft u zich niet te bekommeren om overlast voor andere gasten. Zo genieten jong en oud allebei van een ideaal middagje uit. Zorgeloos lunchen met kinderen erbij is soms niet eenvoudig en niet overal vindt u een goede locatie met speeltuin. Wij zorgen voor een ongedwongen omgeving waarin het hele gezin kan genieten.

Ingericht op ouder én kind

Familierestaurant Eetplezier is speciaal ingericht als kindvriendelijk restaurant. Van een speciaal buffet kunnen zij genieten van pizza, verse friet, pannenkoeken en verschillende snacks. Na het eten krijgen zij een kinderijsje toe en kunnen zij direct vanuit het restaurant de speeltuin in! Ook heerlijk komen lunchen met uw kinderen? Reserveren doet u via het formulier op onze website. Heeft u nog vragen? Deze kunt u per e-mail aan ons stellen via info@familierestauranteetplezier.nl.