✓ Gratis parkeren

✓ Ongedwongen sfeer

✓ Voor kleine en grote groepen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw personeelsfeest in Zeeland? Gezellig met het hele kantoor erop uit zonder dat uw collega’s met kinderen een oppas moeten regelen? Familierestaurant Eetplezier biedt uitkomst met onze unieke combinatie van restaurant en speelparadijs onder één dak! Terwijl u gezellig borrelt of dineert met uw collega’s, klimmen en klauteren uw kinderen er in onze aangrenzende indoor speeltuin op los. Zo wordt het organiseren van een goed bezocht bedrijfsfeest wel heel gemakkelijk!

Kom gezellig bij ons langs!
Of wilt u nog meer informatie?

De ideale locatie voor uw personeelsfeest in Zeeland

Onze locatie is af te huren voor partijen van oktober tot april, met een minimale groepsgrootte van 20 mensen. Qua catering verzorgen wij uw bedrijfsfeest volledig. Eten, drinken en hapjes voor alle leeftijden leveren wij exact naar wens. Heeft u hiernaast nog andere voorkeuren? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Nergens in Zeeland vindt u een geschiktere plek voor een zorgeloos personeelsfeest met jong en oud. Werknemers met kinderen kunnen nu ook aanwezig zijn, waarmee u een hecht teamverband creëert waar u de vruchten van plukt!

Vraag nu uw persoonlijke offerte aan

Naast uw bedrijfsfeest bent u ook voor privégelegenheden bij Familierestaurant Eetplezier aan het juiste adres. Of u nu een kraamfeest, receptie of reünie organiseert, wij bieden altijd de verzorging die perfect aansluit bij uw gelegenheid. Bent u geïnteresseerd en wenst u een offerte op maat? Stuurt u ons dan een e-mail op ons adres info@familierestauranteetplezier.nl. Wij hopen u snel te verwelkomen op onze prachtige locatie in Zeeland voor een onvergetelijk privé- of personeelsfeest!